fredag 5 december 2014

Ett försök

att rada upp de senaste händelserna, eller snarare inte händelserna!

Isac går upp bra nu, wiie! 300gram på 10dagar. Vad han vägde i går på neo, noterades aldrig i hans lilla bok och jag har helt glömt det. Han ligger 1,0 SD efter på vikten och 1,3 SD efter på längden. Så han skulle varit både längre och större våran lilla man!

Men det är inte så himla enkelt att äta, när man har ett hål rakt upp i näsan och massa slem och skräp av alla storebror bakterier som florerar här på almvägen

Har fått höra via en LKG-grupp på facebook att NUK skall vara en bra flaska för LKG-barn, så jag kastade ett mail till NUK-sverige och fick hem ett varuprov! Tusen tack NUK! 


Den högra funkar bra, eller snarare funkade. Fast just nu funkar inget. Idag har varit så där ångest laddad och ingen matning har gått hem. Vi som precis fått matningen att funka, åtminstone lite så där bra!! Bakslag. Alla tiders vilka bakslag. Häromdagen va i alla fall Isac vaken 3h i sträck för första gången i sitt liv. Äntligen tillräckligt med näring tänkte vi, men så kom bakslaget.!

Det är tufft att känna att man inte räcker till och att inget funkar, tror de är svårt att förstå hur jobbigt det är om man inte upplevt det själv. Att ha en barn som man liksom måste tvinga att äta, där varje matningstillfälle är förenat med pest och stress.

Drömmer mig sakta tillbaka till stora gossens tid, då han förnöjt låg vid mitt bröst och bestämde själv vilken mängd han ville sätta i sig. Prestationslöst och fantastiskt. 
Men så fick vi det inte nu, inte denna gången!

Vardagen rullar ju ändå på, vi har besökt öppna förskolan både måndagen och torsdagen spenderade vi där. Torsdagen va till och med pappa C med till Ebbes stora förtjusning, Pappa är ju pappa!

Vi fick våra reflexer till vagnen så nu kan vi ut och spatsera även efter skymning, bra tycker vi och provade redan dagen därpå... Ebbe i din fina panda-overall

I bakgrunden ser ni Ebbes förskola, förhoppningsvis även Isacs när det är dags!

Och en liten klädleverans blev det också, stora killen växer så de knakar.


Pappan arbetar sista eftermiddagspasset för veckan, pojkarna sover i sina respektive sängar efter ett härligt bad och jag ska faktiskt också passa på att krypa ner tidigt. Är trött i kropp och själ. I kroppen efter ett tufft lunchpass på gymmet och själen efter en tuff mat-dag!

Första syskonbadet någonsin, Ebbe var så förtjust, han är förtjust i sin lillebror!

Och ett avslut.
Trots att det är tungt att vara din mamma Isac, är det också det absolut bästa jag vet! Ni är det bästa jag vet du och storebror. Allt jag någonsin drömt om! Älskar er till stjärnorna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar